کابینت آشپزخانه

کابینت حجمی چیست ؟

کابینت حجمی

کابینت حجمی چیست ؟

هنگامی که صحبت از طراحی کابینت آشپزخانه کوچک به میان می آید چیدمان مناسب برای داشتن فضای کاربردی بسیار مهم است,  از انجا که اپارتمان های امروزی به گونه ای طراحی شده اند که متراژ بالایی ندارند به همین دلیل اغلب دکوراسیون مدرن اجرا می شود , برای این نوع آشپزخانه ها طراحان کابینت هایی تولید می کنند که بیشترین فضا را برای قرار دهی وسایل آشپزخانه  داشته باشد و کمترین فضا را نیز اشغال کند مانند کابینت حجمی که فضای کمتری میگیرد و عمق و حجم بیشتری نیز دارد. کارابینت با تیم کابینت ساز در کرج با جدیدترین طرح های کابینت ام دی اف ، های گلاس ، نئوکلاسیک و  ممبران در خدمت شماست . برای مشاوره و ثبت سفارش با ما تماس بگیرید و یا همراه ما باشید با  :

  • آشنایی با کابینت حجمی و انواع آن
  • مزایا و معایب کابینت ها حجمی
  • نحوه طراحی کابینت های حجمی
  • قیمت کابینت های حجمی چند ؟
  • نکات مهم در نگهداری از کابینت های حجمی
کابینت حجمی

آشنایی با کابینت حجمی و انواع آن

کابینت حجمی کابینتی است که عمق و حجم بیشتری دارد و طوری طراحی شده که فضای کمتری را اشغال کند و دستگیره های مخفی یا ساده دارند این نوع مناسب آشپزخانه هایی با متراژ کم است , این نوع کابینت ها از نوع پیش ساخته نیستند و با توجه به محیط مورد نظر تولید می شوند و عمق و حجم یکسانی ندارند این نوع سازه انواع مختلفی دارد از جمله

کابینت های حجمی مدرن :

این نوع کابینت حجمی به دلیل سادگی که دارند فارغ از جنس و رنگ مورد استفاده در اکثر خانه ها هستند کابینت های مدرن را می توان نقطه مقابله نوع کلاسیک این محصول دانست , از ویژگی های آن می توان به عدم اشکال هندسی پیچیده با حداقل تزئینات , بهترین گزینه برای آشپزخانه های کوچک , مناسب پلان آشپزخانه هایی با نور محدد و تنوع بالا در متریال و رنگ اشاره نمود .

کابینت های حجمی کلاسیک :

کابینت حجمی کلاسیک درب هایی برجسته و پر از حکاکی داشته و دارای طرح های شلوغ و سلطنتی است جنس آنها از چوب است و ظاهری لوکس و مجلل دارند این نوع برای آشپزخانه های قدیمی که متراژ به نسبت بزرگتری دارند مناسب است .

کابینت های حجمی نئوکلاسیک :

این مدل , تلفیقی از کابینت های مدرن و کلاسیک است و در عین شیک بودن آلمان های سادگی و ظرافت را نیز دارند این نوع بیشتر به سمت کابینت های کلاسیک گرایش دارند اما قاب و نقش های برجسته وشلوغی آنها کمتر است پر استفاده ترین متریال در ساخت این نوع ممبران است که قیمت کمتری نسبت به چوب خام دارد .

کابینت های حجمی انزو :

کابینت انزو از مدل های کابینت سبک کلاسیک است که دیزاینی ساده و خاص دارند به این دلیل که درب آنهاتوسط دستگاه برش cnc منحنی خاص داشته که باعث می شود طرح آن با دیگر کابینت ها تفاوت داشته باشد در برخی مدل های آن از تاج وسر ستون نیز استفاده می شود اما سعی می شود تا سادگی در طرح کلی آن دیده شود , کیفیت و مقاومت کابینت های حجمی انزو از بالاترین نمونه های کابینت محسوب شده و باعث شده تا جزء گران ترین مدل ها نیز باشد عمر این کابینت ها از 15 تا 20 سال است و کم و زیاد آن بستگی به متریال به کاررفته و نحوه نگهداری از آن دارد .

طراحی و ساخت کابینت های گلاس جدید

کابینت های ام دی اف حجمی :

برای ساخت کابینت های خود می توانید از ورق ام دی اف که به صورت داخلی و خارجی در بازار موجود هستند استفاده نمایید البته این کابینت ها ضد رطوبت نیستند و باید در تمیزی و شست و شوی آن دقت زیادی به خرج داد.

کابینت های هایگلاس حجمی :

مغزی کابینت های حجمی هایگلاس از ام دی اف هستند که با روکش های پلاستیکی , شیشه ای و براق پوشش داده شده اند و تنها تفاوتشان با کابینت ام دی اف در روکش آنهاست , سطح براق این نوع کابینت موجب روشنایی آشپزخانه شده و آشپزخانه را دلباز و بزرگ نشان می دهد , سطحی بسیار صاف و صیقلی با چگالی حدود 1180 کیلوگرم بر متر مکعب دارند و به راحتی با دستمال مرطوب تمیز می شوند .

کابینت های ملامینه حجمی :

کابینت حجمی ملامینه نسبت به دیگر کابینت ها قیمت کمتر و کیفیت پایین تری نیز دارند در این نوع ورق نئوپان را با روکشی از جنس ملامینه پوشش می دهند به دلیل اینکه نئوپان مقاومت کمتری در برابر رطوبت دارد بنابراین این کابینت ها از لحاظ کیفیت در سطح پایین تری هستند .

کابینت های حجمی pvc :

این نوع ساخته شده از جنس پلاستیک  پلی وینیل کلراید نسبتا ضخیم بین 1.5 تا 2 سانتی متر است این نوع مقاومت بالایی در برابر رطوبت , مواد قلیایی و اسیدی دارند .

مزایا و معایب کابینت های حجمی

  • دارای کشوهای عمیق و استفاده بهینه از فضا
  • تنوع در جنس اعم از ام دی اف , هایگلاس , ممبران و..
  • تنوع در سبک مدرن , کلاسیک و نئوکلاسیک )
  • طراحی شیک
  • پاکیزگی آسان
  • قیمت بالا
  • زمان بر بودن اجرای آن
مدل های جدید کابینت ام دی اف mdf

نحوه طراحی کابینت های حجمی

برای ساخت کابینت حجمی , کابینت ساز پس از انتخاب جنس و سبک قسمت های مختلف و قطعات را بررسی می کند سپس شروع به مونتاژ پایه کابینت با چسب چوب سنگین یا پیچ می کند , می توان قفسه بندی را با چسب چوب و میخ تکمیلی به پایه کابینت اضافه کرد جدا کننده های قفسه بندی عمودی هم در صورت استفاده در طراحی کابینت شما ثابت می شوند , پس از قرار گرفتن پایه ها در کنار هم درب کابینت نصب و محل اتصال لولاها اندازه گیری می شود می توان لولاها را در جای خود پیچ و درب کابینت را وصل نمود حال بررسی کنید که درب روی پایه قرار میگیرد در انتها نیز دستگیره و کشوها را نصب کنید می توان کابینت ها را به صورت عمودی در آورد و با دریل و پیچ روی دیوار نصب کرد .

قیمت کابینت حجمی چند ؟

کابینت های حجمی تنوع بالایی در طرح و متریال دارند بنابراین گسترده قیمت وسیعی را پوشش می دهند البته در کل به دلیل زمان بر بودن و اجرای دشوار وریزه کاری هایی که دارد قیمت بیشتری نسبت به دیگر کابینت ها دارند  قیمت آنها با توجه به متراژ کابینت , سبک و طرح آن , کیفیت روکش و مغزی متفاوت است .

نکات مهم در نگهداری از کابینت های حجمی

  • در صورتی که سطح کابینت خیس شد سریعا آن را خشک کنید .
  • برای پاک کردن سطح کابینت از اسکاچ زبر استفاده نکنید .
  • از شوینده های اسیدی و پاک کننده های قوی برای تمیزی آن استفاده نکنید .
  • برای تمیز کاری از دستمال مرطوب استفاده کنین و بلافاصله با دستمال خشک رطوبت را پاک کنید
  • برای پاک کردن لکه هایی مانند جوهر یا ماژیک مستقیما از الکل یا وایتکس استفاده نکنید و آن را با آب ترکیب نمایید .
  • به هیچ عنوان گاز را به کابینت نچسبانید زیرا باعث تغییر رنگ و جدا شدن روکش کابینت حجمی می شود.
لیست قیمت کابینت آشپزخانه 1402 در کرج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *