کابینت پلی اورتان چیست ؟
برخی افراد کابینت های پر کار و سلطنتی را بهترین کابینت می دانند و به اعتقاد برخی دیگر دیگر کابینت کلاسیک بهترین مدل کابینت می باشد در نطر برخی دیگر کابینت مدرن بهترین کابینت است درست است که نوع طرح کابینت باید با سبک و دیزاین داخل ساختمان مطابقت داشته باشد اما انچه که مهم است متریال و جنس کابینت است و متریال به کاررفته تعیین می کند که بهترین کابینت کدام است ؛ از جمله انواع جنس کابینت پلی اورتان بوده که جنس آن از ام دی اف یا چوبی است و توسط رنگ پلی اورتان پوشش دهی شده است . شرکت کارابینت تیم کابینت ساز در کرج با انواع کابینت ام دی اف ، ممبران ، نئوکلاسیک و انزو در خدمت شماست . برای مشاوره و ثبت سفارش با ما تماس بگیرید و یا همراه ما باشید با :
- کابینت پلی اورتان چیست ؟
- مزایا و معایب کابینت های پلی اورتان
- انواع کابینت های پلی اروتان بر اساس سبک و رنگ
- فرق کابینت های پلی اروتان با ممبران
- تفاوت کابینت های پلی اورتان با پولیشی
- قیمت کابینت های پلی اورتان در سال 1401
کابینت ساز در کرج
کابینت پلی اورتان چیست ؟
کابینت پلی اورتان کابینت چوبی یا ام دی اف خام بوده که سطح آن با رنگ پلی اورتان پوشش دهی می شود , رنگ پلی اورتان نسبت به رنگ های دیگر کیفیت و طول عمر بالایی دارد و از لحاظ قدرت چسبندگی به ویژه روی سطوح چوب و ام دی اف خام بسیار مناسب بوده و سریعا خشک می شود .
مزایا و معایب کابینت های پلی اورتان
آنچه موجب محبوبیت کابینت پلی اورتان شده است ویژگی ها و مزایای متعدد این کابینت می باشد که از جمله آن می توان به چسبندگی بالای رنگ و خشک شدن سریع آن , محکم و مقاوم شدن رنگ پس از خشک شدن , امکان رنگ امیزی مجدد در صورت آسیب دیدن کابینت , تنوع رنگی پلی اورتان , تنوع در ساخت مدل های مختلف کابینت با ایتفاده از چوب یا ام دی اف خام همچنین اینکه میزان درصد مات و براق بودن کابینت در دست مشتری است .
معایب کابینت های پلی اورتان چیست ؟
رنگ پلی اورتان نسبت به دیگر رنگ ها کیفیت و طول عمر بالایی دارد اما با این حال این کابینت ها فاقد عیب نیستند به عنوان مثال نوع خارجی آنها از قیمت بالایی برخوردار است در صورت عدم مراقبت صحیح و قرارگیری در شرایط محیطی نامطلوب می توان به کدر شدن و تغییر رنگ اشاره نمود .همچنین اجرای آن باید توسط فرد متخصص صورت گیرد تا سطح دون دون و نامنظم نشود .
طرح های روز کابینت های گلاس
انواع کابینت های پلی اورتان بر اساس سبک و رنگ
سبک های کابینت پلی اورتان شامل سبک کلاسیک , نئوکلاسیک و مدرن است ؛ سبک کلاسیک دارای شلوغی و ظرافت خاصی است برخی از انها دارای تاج و سر ستون منبت کاری شده هستند ؛ سبک نئوکلاسیک چیزی بین سبک کلاسیک و مدرن می باشد به اندازه کابینت کلاسیک شلوغ نیست و نیز به اندازه نوع مدرن ساده نیستند نوع مدرن این کابینت ها فاقد هیچگونه طراحی شلوغی مانند قاب و سر ستون و… روی بدنه می باشد گاهی ممکن است حتی دستگیره ها نیز مخفی طراحی شده باشند .
رایجترین انواع رنگ کابینت های پلی اورتان :
از پر استفاده ترین رنگ های کابینت های پلی اورتان می توان به رنگ های سفید مات و براق , صدفی , طلایی , مشکی , قهوه ای , رنگ های روشن , خاکستری , آبی و سبز اشاره نمود .
فرق کابینت های پلی اورتان با ممبران
همانطور گه گفته شد کابینت های پلی اورتان طیف وسیعی از رنگ ها را دارند کابینت ممبران نیز تقریبا تنوع رنگی زیادی دارد اما در نوع براق نوع ممبران خیلی برای گفتن ندارد در صورتی که طرفدار رنگ براق هستید نوع پلی اورتان را انتخاب نمایید ؛ تفاوت دیگر نحوه ساخت است نوع ممبران دو مرحله CNC در بها و وکیوم ان ها را طی می کند اما پلی اورتان با توجه به نوع درب , از سی ان سی یا نجاری خارج شده مراحل سنباده , رنگ آستر , پرایمر محافظ , سمباده کاری مجدد همچنین رنگ اصلی را طی می کند تفاوت اخر قیمت این دو بوده که کابینت های پلی اورتان قیمت بالاتری دارند .
تفاوت کابینت های پلی اورتان با پولیشی
کابینت های پولیشی در یک فضای خاص ساخته شده و خشک شدن آنها در مقایسه با نوع پلی اورتان بیشتر است بنا براین قیمت نوع پولیشی نسبت به پلی اورتان بیشتر است کابینت های پولیشی متناسب با طرح مورد نظر توسط دستگاه سی ان سی حکاکی می شوند .
قیمت کابینت های پلی اورتان در سال 1401
قیمت کابینت های پلی اورتان در سال 1401 با توجه به عواملی سبک و طرح , مهارت اجرایی و دستمزد کابینت ساز , متراژ آشپزخانه , مات یا براق بودن رنگ , کیفیت رنگ , کیفیت یراق آلات مصرفی و جنس و کیفیت چوب استفاده شده می تواند کم یا زیاد باشد .